خامه : تعریف : خامه عبارت است از چربی تغلیظ شده شیر که در آن چربی به صورت گلبول هایی که توسط یک غشا محافظت می شوند وجود دارد . طلوب وزمان ماندگاری قابل قبول به دست آید. کنترل ماده اولیه یا شیر خام ضرروی است شیر خام باید مطلوب بوده وعاری از بوهای غیر طبیعی باشد شیر خام نباید به مدت طولانی قبل ازفرایند نگهداری شود. درعملیات فرایند مانند پمپ کردن وغیره حداقل آسیب به شیرخام وارد شود وآزمایشات لازم برروی شیر خام انجام گیرد تنوع محصولات بدست آمده ازخامه بسیارند که باایجاد طعم های متفاوت در وعده غذ .




تا دیر نشده خرید کن

دانلود تحقیق و مقاله گزارش كار آزمايشگاه ميكروكنترلر

دانلود پاورپوینت اصول و روشهای اداره درد با مخدرها - 20 اسلاید

فایل ورد درس پژوهی ریاضی پایه ششم ابتدایی جدول تناسب.

فایل ورد درس پژوهی پایه پنجم ابتدایی درس بخوانیم.

دانلود تحقیق و مقاله ژئواستراتژي كنوني در قفقاز جنوبي

تحقیق در مورد غدير انتظار عاشورا 75ص

دانلود تحقیق تاثیر نماز بر انسان

شیر ,خامه ,خام ,دانلود ,چربی ,پاورپوینت ,شیر خام ,دانلود پاورپوینت ,پاورپوینت خامه ,کردن وغیره ,وغیره حداقل

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آموزش سئو گپ و گفت سـطرهای صاف و ساده یاد ایام ققنوس بی بال در اوج آسمان معرفی کتاب - کتاب های جدید دانلود نمونه سوالات برنامه ریزی آموزش فنی - حرفه ای سیر تحول دانستنیهای مفید در زندگی آواى سكوت....